Suomen ensiesittelyssä First 24!

Koepurjehdi First 24 ja Oceanis 30.1 suomiveneilee.fi-koeajotapahtumassa 4.-5.6.2021!

Ajola Yachts on mukana Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä koeajotapahtumassa peräti kahdella Beneteau-purjeveneellä. Koepurjehdittaviksi tulevat ensimmäistä kertaa Suomessa esiteltävä retki-ja kisapursi First 24 sekä viime vuoden uutuus, Oceanis 30.1, joka valittiin perheveneiden sarjassa Vuoden purjeveneeksi Euroopassa 2020. Kenties paikalla on yksi kevytveneistämmekin, First 14.

Suomiveneilee.fi-veneiden koeajopäivät järjestetään perinteiseen tapaan Helsingin Lauttasaaressa 4.-5.6.2021. Tapahtuma on yleisölle maksuton ja tapahtuman moottori- ja purjeveneet ovat koeajettavissa koronaturvallisesti molempina päivinä klo 10–18.
 
SUOMEN ENSIESITTELYSSÄ: vauhdikas Beneteau First 24, retki-ja kisapursi
 

 VUODEN PURJEVENE EUROOPASSA 2020 PERHEVENEIDEN SARJASSA: Oceanis 30.1, matkapurjevene  

Tervetuloa koepurjehduksille!

Ajola Yachts on maailman suurimman purjevenevalmistaja Beneteaun purjeveneiden maahantuoja. Ranskalaisvalmisteisten purjeveneiden lisäksi tarjoamme monipuolisia venepalveluita läpi vuoden. Palveluihin kuuluvat täyden palvelun vierasvenesatama ja 150 laituripaikan kotisatama, kattavat telakointi- ja talvisäilytyspalvelut, huolto-, korjaus- ja refit-palvelut sekä veneen nosto- ja laskupalvelut.

Ajolanrannan telakallamme Naantalissa veneisiin on mahdollista tutustua myös paikan päällä sopimalla ennakkoon yksityisnäytöstä.

 

Vielä ehtii! First-malliston pienemmistä retkikäyttöön sopivista purjeveneistä on saatavilla yksittäiskappaleita jopa tulevaksi kesäksi. Myös suuremmista Oceanis-matkapurjeveneistä saattaa tulla yksittäiskappaleita tarjolle kesän mittaan. 

 

Kysy lisää >>

First 14 & First 14 SE

First 14 avaa modernien plaanaavien jollien maailman kaikille purjehtijoille, myös aloitteleville. Tämä malli on hyvin joustava ja sopii pienelle yksinpurjehtijalle, kahdelle aikuiselle tai kaikille yhdistelmille näiden väliltä. Perusmallissa on alumiiniriki ja dacron-purjeet, genaakkeri lisävarusteena.

First 14 SE -mallissa on puolestaan hiilikuituriki laminaattipurjein ja isommalla purjepinta-alalla ja genaakkeri kuuluu valmiina pakettiin.

First 14 purjehtii
First 18 SE purjehtii

First 18 SE

First 18 SE on huippusuosittu, ja sitä on valmistettu reilusti yli 500 kpl. Tämä malli tarjoaa oivan lähtökohdan purjehdusretkille ja yksityyppikisoille. Tuplaperäsimet ja leveä runko avaavat nykyaikaisen veneilyn mahdollisuudet samalla kun järkevistä kohdista yksinkertaistettu veneen ja purjeiden hallinta tuo helppoutta. Sisätilaan mahtuu nukkumaan kaksi aikuista ja nostokölin ansiosta retkiveneily aukeaa uudella tavalla.

First 24 & First 24 SE

First 24 täydellinen retkivene perheelle, ja sillä voi silti osallistua (ja voittaa) kilpailuja. Nukkumaan mahtuu hyvin neljä ja silti tämä plaanaava vene on rungoltaan erittäin hauska, kevyt ja moderni. Täysin ylös nostettava köli ja ylösvedettävät peräsimet mahdollistavat pääsyn purjeveneellä ennenkokemattomiin paikkoihin.
First 24 SE -mallista löytyvät kaikki nämä samat ominaisuudet mutta lisäksi se tarjoaa hiilikuiturikin ja laminaattipurjeiden kanssa täydellisen yksityyppikilpaveneen.

First 24 purjehtii
First 27 purjehtii

First 27 & First 27 SE

First 27 on uskomattoman suorituskykyinen kilpa-/retkivene, jossa on asuttavat sisätilat. Luokassaan ylivoimaisen nopea ja turvallinen. Perusversiossa on uutuutena kiinteä köli, sisämoottori, helppohoitoinen alumiiniriki. Sisälle on saatavana täysi pentteri ja wc septisäiliöllä. Tällä onnistuu siis perheen tai porukan kanssa pidemmätkin retket.
First 27 SE -versio puolestaan on pelkistetympi, kilpailuihin ja hauskanpitoon tehty vene, jossa on hiilikuituriki, karsitumpi varustelu ja nostoköli. Purjeina SE-versioon tarjotaan NS:n laminaattipurjeet.

First 27 esittelykierros

Beneteau Figaro 3

Figaro-luokka on maailmankuulu, erittäin haastava kilpailuluokka. Monet Vendée Globe -kilpailijat ovat tuttuja tässä luokassa, ja tämä toimii hyvänä ponnahduslautana VG-kilpailuihin.

Uudessa Figaro 3 -luokkaveneessä on ensimmäisenä sarjatuotantoveneenä foilit, ja nyt näitä veneitä on mahdollista hankkia myös Suomeen!

Figaro 3 purjehtii

Figaro 3
European Yacht of the Year 2018

"Figaro Series: The hardest sailing race on the planet where money means nothing"
Matthew Sheahan
Editor, Yachting World

Pyydä lisätietoa kampanjasta tai veneistä alla olevalla lomakkeella

Tutustu kaikkiin Beneteau-malleihin