BENETEAU-PURJEVENEET

Oceanis - figaro - first - yacht

Oceanis

Oceanis on täydellinen matkavene, jossa tilankäyttö, matkustusmukavuus ja suorituskyky ovat täydellisessä harmoniassa. Mallisto koostuu seitsemästä veneestä pituudeltaan 30 – 51 jalkaa.

Figaro III

Ensimmäinen foilaava yksirunkoinen sarjatuotantovene maailmassa. Ja nyt sellainen on mahdollista hankkia myös Suomeen! Suunnittelutoimistona mm. kaksi viimeisintä Vendée-Globe -kilpalun voittajavenettä suunnitellut VPLP.

First

First-mallisto tulee takaisin uudella asenteella! Neljä uutta 7. sukupolven mallia tarjoavat hauskuutta ja kilpailullisuutta ollen samalla yksinkertaisia. Purjehdusta aidoimmillaan! Pituudet 14 – 27 jalkaa.

First Yacht

53-jalkainen “Performance Cruiser”. Parhaiden suunnittelijoiden näkemys nopeasta luksusveneestä. Laadukas, herkkä, nopea ja mukava. Tämä 2020-luvun uuden aallon malli näyttää Beneteaun osaamisen parhaimmillaan.

Oceanis Yacht

Oceanis Yacht -mallisto tarjoaa täydellistä nautintoa, viihtyisyyttä, rauhaa ja tyyliä. Varustettavissa täysin yksilöllisesti jokaiselle. Uusi 54-jalkainen nopea ylätason cruising-malli, ja malliston huipulla 62-jalkainen luksusvene.