Venelaskuri

First 36

F36_2024A
302 051,60 €
Varastossa
1
Tuotetiedot
Kokonaispituus: 11,98 m
Runkopituus: 11,0 m
Vesilinjapituus: 10,66 m
Leveys: 3,8 m
Syväys: 2,25 m
Paino: 4800 kg
Alituskorkeus: 17,8 m
Moottori: 29 hv

Vuoden vene Euroopassa 2023 erittäin kilpaillussa Performance Cruisers -kategoriassa!

Legendaarinen First 36 tekee paluun. Nyt täysin uutena versiona, mutta edelleen samaa täydellistä Racer / Cruiser -ajatusta noudattaen. Mutta aimo annoksen vauhtia lisäten, sillä tämä uusi malli on alusta asti suunniteltu jo miedoilla keskituulilla plaanaavaksi!

First 36 tehdään Sloveniassa muiden alle 40-jalkaisten First-mallien kanssa, ja jakaa näiden kanssa samoja suunnittelijoita ja suunnittelufilosofiaa. Suunnittelijoina onkin mm. Sam Manuard ja Pure Design & Engineering, yleensä esimerkiksi Imoca, Americas Cup, Club Swan ja erittäin kilpailluissa Mini ja Class 40 -sarjoissa vastaan tulevat nimet. Veneeseen on suunniteltu jo kevyessä tuulessa plaanaava runko, tarkoittaen mahdollisimman kevyttä ja kestävää mutta silti kustannustehokasta rakennetta. Avotilan on suunniteltu toimivaksi loistavasti sekä kaksinpurjehduksessa että täydellä miehistöllä. Ruorien ja vinssien sijoitteluun on käytetty lukemattomia suunnittelukierroksia. First-historian myötä ei cruising-purjehdusta ole unohdettu, vaan avotilasta pystyy varustelemaan pöydällä, jatkopenkeillä, pehmusteilla ja uimatasolla täysin lomapurjehdukseen sopivan perhepurren.

Sisustaan on tuotu First Yacht 53:n viimeistelyä ja tunnelmaa saman sisustussuunnitteljan, mm. Wally-jahtien kanssa työskennelleen Lorenzo Argenton avulla. Veneessä onkin erittäin toimiva layout, kolme kunnollista parivuoteellista hyttiä, innovatiivinen pentteri, jossa keskilinjalla sijaitseva jääkaappi toimii sekä tilanjakajana että hyvänä tukena, ja lisälevyllä pentteriin saadaan todella iso työskentelytaso. Salongissa on tilaa kuuden hengen ruokaryhmälle ja kunnolliselle karttapöydälle. Päälaipio on modernin valmistustekniikan myötä voitu tehdä muotoilluksi, jolloin wc/suihku ja keulahytin säilytystila ovat erittäin hyvän kokoiset ja oviaukot toimivia.

Lisätietoa englanniksi:
First 36

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi