Oceanis

Oceanis on täydellinen matkavene, jossa tilankäyttö, matkustusmukavuus ja suorituskyky ovat täydellisessä harmoniassa. Mallisto koostuu kuudesta veneestä pituudeltaan 30–51 jalkaa.

Oceanis 30.1

Perheveneiden sarjan voittanut Vuoden purjevene Euroopassa 2020, Beneteau Oceanis 30.1 on varsinainen tilaihme! Asuttava matkavene 4–6 hengelle, jossa tilankäyttö, matkustusmukavuus, hyvä varustetaso ja suorituskyky ovat harmoniassa. Täydellinen Suomen vesille. Helposti käsiteltävä moderni vene soveltuu loistavasti myös ensiveneeksi. Kaksi hyvänkokoista hyttiä, salonki, pentteri sekä erittäin tilavat WC ja suihku. Ohjaus joko pinnalla tai tuplaruoreilla, masto joko kiinteä tai mastonkaatojärjestelmällä, jolloin sillat eivät tule esteeksi, neljä kölivaihtoehtoa. Vauhtia kaipaaville tarjolla ovat myös lasikuituinen puksprööti ja spinnu.

Oceanis 34.1 

Sopusuhtainen ja monipuolisesti muunneltava erinomainen matkavene. Layouteista löytyy jokaiselle jotakin, ja laadukkaat materiaalit kruunaavat kahdella tai kolmella hytillä varustetun veneen mukavuuden. Purjehdukseen löytyy useampi kölivaihtoehto ja rikiä voi varustella monipuolisesti helposta yksinpurjehdittavasta aina todella vauhdikkaaseen Performance-pakettiin.

Oceanis 38.1

Täydellinen perhevene, jossa on aimo annos luksusta. Keulahytti on jo aito omistajan kajuutta, jossa täysleveässä sängyssä nukutaan pää keulan suuntaan. Erinomaisesti purjehtiva runko, jossa tuplaperäsimet, tarjoaa vauhtia, mukavuutta ja ominaisuuksia, joita tässä koossa ei ole totuttu saamaan.

Oceanis 40.1 

Vene on jatkoa huippusuosittujen, seitsemännen sukupolven Oceanis-mallien sarjassa. Samat suunnitteluperiaatteet ovat tehneet Oceanis 51.1-, Oceanis 46.1- ja Oceanis 30.1 -malleista ennennäkemättömän tilavia ja mukavia, taaten kuitenkin loistavat purjehdusominaisuudet, kuten Marc Lombardin suunnittelemalta rungolta ja Nauta Yachts Design -toimiston sisätiloilta voikin odottaa.

Tämän 12-metrisen purjeveneen pystyy varustelemaan monilla eri variaatioilla kölissä, rikissä ja erityisesti sisätiloissa, jossa parhaiten näkyy tämän nerokkaan runkosuunnittelun edut. Oceanis 40.1 on ainoa kokoluokkansa vene, jossa on saatavilla isommalle perheelle tai porukalle sopiva ilman kompromisseja tehty neljän hytin versio.

Vielä ehtii! First-malliston pienemmistä retkikäyttöön ja päiväpurjehduksille sopivista purjeveneistä on saatavilla yksittäiskappaleita jopa kesäksi.

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi