First

Tule koepurjehtimaan First-purjeveneitä!

Ajola Yachts on maailman suurimman purjevenevalmistaja Beneteaun purjeveneiden maahantuoja. Ranskalaisvalmisteisten purjeveneiden lisäksi tarjoamme monipuolisia venepalveluita läpi vuoden. Palveluihin kuuluvat täyden palvelun vierasvenesatama ja 150 laituripaikan kotisatama, kattavat telakointi- ja talvisäilytyspalvelut, huolto-, korjaus- ja refit-palvelut sekä veneen nosto- ja laskupalvelut.

Sovi koepurjehdus Ajolanrantaan Rymättylään!

Ajolanrannan telakallamme Naantalin Rymättylässä Beneteau-purjeveneisiin on mahdollista tutustua myös paikan päällä sopimalla ennakkoon yksityisnäytöstä. Miten olisi vaikkapa vastikään Suomessa ensiesitelty vauhdikas ranskatar, Beneteau First 24 -retki- ja kisapursi? Tai koulutusjollaksikin esimerkiksi purjehdusseuroille soveltuva helppokäyttöinen kevytvene First 14?

Vielä ehtii! First-malliston pienemmistä retkikäyttöön ja päiväpurjehduksille sopivista purjeveneistä on saatavilla yksittäiskappaleita jopa kesäksi.

First 14 & First 14 SE

First 14 avaa modernien plaanaavien kevytveneiden maailman kaikille purjehtijoille, myös aloitteleville. Tämä malli on hyvin joustava ja sopii pienelle yksinpurjehtijalle, koulutusjollaksi, purjehdusseurojen käyttöön, kahdelle aikuiselle sekä kaikille yhdistelmille näiden väliltä. Perusmallissa on alumiiniriki ja dacron-purjeet, genaakkeri lisävarusteena.

First 14 SE -mallissa on puolestaan hiilikuituriki laminaattipurjein ja isommalla purjepinta-alalla ja genaakkeri kuuluu valmiina pakettiin.

First 18 SE

First 18 SE on huippusuosittu, ketterä purjevene, jota on valmistettu reilusti yli 500 kpl. Tämä malli tarjoaa oivan lähtökohdan purjehdusretkille ja yksityyppikisoille. Tuplaperäsimet ja leveä runko avaavat nykyaikaisen veneilyn mahdollisuudet samalla kun järkevistä kohdista yksinkertaistettu veneen ja purjeiden hallinta tuo helppoutta. Sisätilaan mahtuu nukkumaan kaksi aikuista ja nostokölin ansiosta retkiveneily aukeaa uudella tavalla.

First 24 & First 24 SE

First 24 täydellinen retkivene perheelle, ja sillä voi silti osallistua (ja voittaa) kilpailuja. Nukkumaan mahtuu hyvin neljä ja silti tämä plaanaava vene on rungoltaan erittäin hauska, kevyt ja moderni. Täysin ylös nostettava köli ja ylösvedettävät peräsimet mahdollistavat pääsyn purjeveneellä ennenkokemattomiin paikkoihin.

First 24 SE -mallista löytyvät kaikki nämä samat ominaisuudet mutta lisäksi se tarjoaa hiilikuiturikin ja laminaattipurjeiden kanssa täydellisen yksityyppikilpaveneen.

First 36

Legendaarinen First 36 tekee paluun. Nyt täysin uutena versiona, mutta edelleen samaa täydellistä Racer / Cruiser -ajatusta noudattaen. Mutta aimo annoksen vauhtia lisäten, sillä tämä uusi malli on alusta asti suunniteltu jo miedoilla keskituulilla plaanaavaksi!

First 27 esittelykierros

First 27 & First 27 SE

First 27 on uskomattoman suorituskykyinen kilpa-/retkivene, jossa on asuttavat sisätilat. Luokassaan ylivoimaisen nopea ja turvallinen. Perusversiossa on uutuutena kiinteä köli, sisämoottori, helppohoitoinen alumiiniriki. Sisälle on saatavana täysi pentteri ja wc septisäiliöllä. Tällä onnistuu siis perheen tai porukan kanssa pidemmätkin retket.

First 27 SE -versio puolestaan on pelkistetympi, kilpailuihin ja hauskanpitoon tehty vene, jossa on hiilikuituriki, karsitumpi varustelu ja nostoköli. Purjeina SE-versioon tarjotaan NS:n laminaattipurjeet.

Figaro 3
European Yacht of the Year 2018

"Figaro Series: The hardest sailing race on the planet where money means nothing"
Matthew Sheahan
Editor, Yachting World

Beneteau Figaro 3

Figaro-luokka on maailmankuulu, erittäin haastava kilpailuluokka. Monet Vendée Globe -kilpailijat ovat tuttuja tässä luokassa, ja tämä toimii hyvänä ponnahduslautana VG-kilpailuihin.

Uudessa Figaro 3 -luokkaveneessä on ensimmäisenä sarjatuotantoveneenä foilit, ja nyt näitä veneitä on mahdollista hankkia myös Suomeen!

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi