Tutustu Beneteaun purjevenemallistoon Boot Düsseldorfissa

Beneteau on näyttävästi mukana lähes koko purjevenemallistollaan 21.–29. tammikuuta 2023 Saksassa pidettävillä Boot Düsseldorf 2023 -messuilla. Kauan tätä on odotettukin! Jospa nyt onnistaisi ja spektaakkelimaisen suureen veneilyalan tapahtumaan saadaan Beneteaun purjeveneuutuudet rinta rinnan tutustuttaviksi messujen peruunnuttua koronan vuoksi useaan otteeseen.

Ainutlaatuinen tilaisuus tutustua viime vuosina lanseerattuihin purjeveneuutuuksiin

Kiinnostavia tärppejä ovat esimerkiksi Oceanis 34.1, joka oli ehdolla myös European Yacht of the Year -veneeksi ja on merkittävä uutuus kysyttyyn kokoluokkaan, sekä tietysti kauan odotettu First 36 racer-cruiser, jonka Ajola Yachts on varannut ensimmäisenä Pohjoismaista esiteltäväksi ja myyntiin Suomeen.

First 36 on huippusuunnittelijoiden haaveiden täyttymys ja toteutunut unelma, jossa yhdistyvät kisapursien suorituskyky ja retkiveneilyyn suunniteltujen perhepursien parhaat piirteet, kuten väljät asuintilat ja kolme hyvänkokoista hyttiä. Rungon linjat ovat Sam Manuardin käsialaa, muotoilusta vastaa mm. Wally-pursien parissa työskennellyt Lorenzo Argento.

Sähkömoottori tehdasvarusteena Oceanis 30.1 -purjeveneeseen

Kiinnostava tutustumiskohde on myös Beneteaun suosituin purjevenemalli Oceanis 30.1, johon on nyt saatavissa myös sähkömoottori tehdasvarusteena.

Silmiä hiveleviä ovat tietysti myös jahti-luokan purjeveneet aina 54-jalkaisiin asti, joissa nopea runko yhdistyy luksukseen. Tyylikkäät jahdit soveltuvat niin omaan kuin charter-purjehduksiinkin.

Beneteau-purjeveneiden Suomen maahantuonnista vastaavan Ajola Yachtsin edustajia on näillä näkymin paikan päälläkin joinakin päivinä Boot Düsseldorfissa. Kannattaa sopia etukäteen tapaamisaikaa. Ajola Yachtsin edustajia on tavattavissa myös helmikuussa Vene 23 Båt -messuilla Helsingissä.

Ajola Yachtsilta voi tiedustella myös venenäyttömahdollisuuksia. Naantalin Rymättylässä sijaitsevalla telakalla on varastokappaleina ainakin pari pienempää päivä- ja retkipurjehdukseen sekä kisaamiseen soveltuvaa vauhdikasta Firstiä. Ajola Yachtsin kautta myös koepurjehdus on yleensä järjestettävissä, esimerkiksi keväällä Rymättylässä ja suurten jahtien osalta Beneteaun ympärivuotisessa käytössä olevassa koeajokeskuksessa Espanjan Barcelonassa.

Lisätietoa:

Beneteau-purjeveneet >>>
Boot Düsseldorf 2023 >>>

Nähdään mahdollisimman pian!

Kysy lisää >>

 

 

 

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi