Ajola Yachts tuo useita purjeveneuutuuksia Beneteaun First- ja Oceanis-mallistoista Helsingin Uivaan venenäyttelyyn. Tervetuloa!

No nyt on mitä esitellä! Tuomme useita purjeveneitä First- ja Oceanis-mallistoista tutustuttavaksi Helsinkin Uivaan venenäyttelyyn. First 36:n saapumisajankohtaa Suomeen joudumme kuitenkin vielä kieli pitkällä jännittämään. Torstaista sunnuntaihin 18.–21. elokuuta pidettävässä näyttelyssä ranskattaret ovat rikattuina, mastot, purjeet ja köydet paikoillaan. Jos uusi purjevene siintelee haaveissa, niin tätä ei kannata missata!

Beneteaulta tulee Uivaan komea sarja jo ensikosketuksensa Suomen vesistöihin saaneita purjeveneuutuuksia. Kysy saamistamme kokemuksista paikan päällä! Löydät meidät ihan veneiden tuntumasta, promenadilaitureiden 32 ja 33 vierestä Ajolan osastolta. Helsingin Uiva venenäyttely on auki Lauttasaaressa torstaista perjantaihin kello 12–20 ja lauantaista sunnuntaihin kello 10–18.

Beneteau-purjeveneet Uivassa (varmistuneet):
Myös seuraavat mallit saattaisivat kiinnostaa sinua:
First 14 avaa modernien plaanaavien kevytveneiden maailman kaikille purjehtijoille, myös aloitteleville

First 14 ja vieläkin vauhdikkaampi hiilikuiturikillä sekä laminaattipurjeilla varustettu First 14 SE tarjoavat jollapurjehdusta hauskimmillaan. Nerokkaat ratkaisut, kuten kaksi eri koloa kölille, itsejalustava fokka rullalla, itsestään ulos tuleva puksprööti, puominkannatin puomin yläpuolella ja erinomainen ergonomia tekevät veneestä todella hauskan, mutta nopeasti opittavan. Malli sopii pienelle yksinpurjehtijalle, koulutusjollaksi, purjehdusseurojen käyttöön, kahdelle aikuiselle sekä kaikille yhdistelmille näiden väliltä. Perusmallissa on alumiiniriki ja dacron-purjeet, genaakkeri lisävarusteena. First 14 SE -mallissa on hiilikuituriki laminaattipurjein ja isommalla purjepinta-alalla, genaakkeri kuuluu valmiina pakettiin.

Lue myös:
Miten olisi tuliterä First 14 SE 60-vuotislahjaksi? Jukka Järvinen hankki sellaisen ensimmäiseksi purjeveneekseen: “Jollalla on mukava mennä ilta-aurinkoon nautiskelemaan. Toki vähän hurja kapistus”

First 24 on vauhdikas päivä- ja retkipurjevene, joka saapui viime kesänä ensi kertaa Suomeen

Uuden sukupolven First 24 on yllättävän vakaa ja helppo käsitellä, ja sopii siten hyvin vaikkapa perheen ensiveneeksi. Nukkumaan mahtuu hyvin neljä. Silti tämä plaanaava vene on rungoltaan erittäin hauska, kevyt ja moderni, jossa vauhtia riittää kilpailuihinkin. Täysin ylös nostettava köli ja ylös vedettävät peräsimet mahdollistavat pääsyn purjeveneellä ennen kokemattomiin paikkoihin hieman matalammissakin vesistöissä sekä helpottavat kuljetusta. Vene kulkeekin näppärästi trailerilla henkilöauton perässä kisasta toiseen tai vaikkapa omalle mökkirannalle.

Oceanis 30.1 – Vuoden purjevene Euroopassa 2020, perheveneiden sarjan voittaja

Oceanis 30.1 on asuttava matkapursi 4–6 hengelle, jossa tilankäyttö, matkustusmukavuus, hyvä varustetaso ja suorituskyky ovat harmoniassa. Helposti käsiteltävä moderni vene on täydellinen Suomen vesille ja soveltuu loistavasti myös ensiveneeksi. Veneessä on kaksi hyvänkokoista hyttiä, salonki, pentteri sekä erittäin tilavat WC ja suihku. Ohjauksen saa joko pinnalla tai tuplaruoreilla. Maston saa joko kiinteänä tai mastonkaatojärjestelmällä, jolloin sillat eivät tule esteeksi. Tarjolla on myös neljä kölivaihtoehtoa ja vauhtia kaipaaville lasikuituinen puksprööti sekä spinaakkeri.

Saatavissa pian myös sähkömoottorilla, lue lisää >>

Oceanis 38.1 on täydellinen perhevene, jossa on aimo annos luksusta

Oceanis 38.1:n keulahytti on jo aito omistajan kajuutta, jossa täysleveässä sängyssä nukutaan pää keulan suuntaan. Väljästi asuttavassa veneessä on myös erinomaisesti purjehtiva runko, jossa tuplaperäsimet varmistavat pidon. Vene tarjoaa vauhtia, mukavuutta ja ominaisuuksia, joita tässä koossa ei ole totuttu saamaan samassa paketissa.

Lue myös:
Arkkitehti, yrittäjä Severi Virolaisen ensimmäiset purjehdusviikot tuliterällä Oceanis 38.1 -purjeveneellä ovat nyt takana: “Loistava vene ja hirveän helppo purjehtia”

Oceanis 40.1 on saatavissa jopa neljällä hytillä

Oceanis 40.1 on jatkoa huippusuosittujen, seitsemännen sukupolven Oceanis-mallien sarjassa. Samat suunnitteluperiaatteet ovat tehneet Oceanis 51.1-, Oceanis 46.1- ja Oceanis 30.1 -malleista ennennäkemättömän tilavia ja mukavia taaten kuitenkin loistavat purjehdusominaisuudet, kuten Marc Lombardin suunnittelemalta rungolta ja Nauta Yachts Design -toimiston sisätiloilta voikin odottaa.
Tämän 12-metrisen purjeveneen pystyy varustelemaan monilla eri variaatioilla kölin, rikin ja erityisesti sisätilojen osalta, joissa parhaiten näkyvät nerokkaan runkosuunnittelun edut. Oceanis 40.1 on ainoa kokoluokkansa vene, jossa on saatavilla isommalle perheelle tai porukalle sopiva, ilman kompromisseja tehty, neljän hytin versio.

Uusi purjevene mietinnässä ensi kesäksi? Nyt kannattaa pistää toimeksi

Vielä ehtii, mutta pikku hoppu alkaa olla erityisesti Oceanis-matkapurjeveneiden varauksen kanssa, mikäli mielii päästä uuden uutukaisella purjeveneellä ensi kesänä vesille. First-malliston pienemmistä, retkikäyttöön sopivista purjeveneistä voi hyvässä lykyssä olla saatavilla yksittäiskappaleita jopa tälle syksylle. Purjeveneen varauksen jälkeen ehdit vielä rauhassa miettiä ja muokata veneesi varustelua ensi kevääseen asti.

Tarjoamme myös Saaristomeren Volvo Penta Service -palvelut

Ajolanranta pitää kaikin puolin huolta veneestäsi. Naantalin Rymättylässä arvokkaassa perinnemaisemassa sijaitseva Ajolanranta tarjoaa monipuolisia venepalveluita läpi vuoden. Kattavat venehuoltopalvelumme moottoreiden ja eri järjestelmien kausihuolloista aina laajoihin korjauksiin tuovat veneeseesi toimintavarmuutta veneen merkistä ja vuosimallista riippumatta. Palveluihimme kuuluvat täyden palvelun 30 laituripaikan vierasvenesatama ja 150 laituripaikan kotisatama, kattavat telakointi- ja talvisäilytyspalvelut, monipuoliset huolto-, korjaus- ja refit-palvelut sekä veneen nosto- ja laskupalvelut.

NÄHDÄÄN AJOLAN OSASTOLLA, TERVETULOA!

Täällä voit hahmotella Beneteau-unelmaveneesi hintaa eri varusteilla. Kysy myös tarjous! >>

Ajolanranta & Ajola Yachts

ajolayachts.fi
ajolayachts.fi/ajolayachts

Puh. 0207 669 960

Sähköposti: veneet@ajolayachts.fi

Ajolantie 109
Rymättylä

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi