Tervetuloa koepurjehtimaan

Huippu-uutuus Beneteau Oceanis 30.1 ja 38.1 Performance koepurjehdittavissa

Ainutlaatuinen mahdollisuus

Nyt on mahdollisuus koepurjehtia kahta uutta Beneteau-purjevenettä samalla kertaa. Ajola Yachts on tuonut Oceanis 38.1 Performance veneen esittelykäyttöön. Ja maailmanensiesittelyn tammikuussa saanut Oceanis 30.1 tulee heinä-elokuuksi Suomeen, jossa me pääsemme testaamaan sitä ensimmäisinä maailmassa.

Oceanis 30.1

Tämä malli on todella monipuolinen tilaihme, Suomen oloihin täydellisesti sopiva vauhdikas matka- / perhevene. Kaksi tilavaa kajuuttaa, toimiva salonki ja pentteri, hyvä seisomakorkeus joka paikassa, ja moderni, vauhdikas runko ja purjevarustus. 

Oceanis 38.1 Performance

3-hyttinen luksusvene, jossa on oikea “owners cabin” keulassa. Valoa, mukavuutta ja tilaa riittää sisällä. Avotilassa kaikki on valmiina ja helposti käytettävissä. Ja muutenkin hyvin kulkeva vene on Performance-varustuksella todellinen raaseri.

Koepurjehduspaikat

Koepurjehduksia tehdään ensisijassa Ajolanrannan satamasta, Naantalin Rymättylässä, osoitteessa Ajolantie 109. Ajolanranta sijaitsee keskellä saaristomerta, joten täällä on erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen koepurjehdukseen. Veneet tulevat Helsingin Lauttasaareen Uivaan näyttelyyn 15. – 18.8.2019, ja tätä ennen ja jälkeen on myös koepurjehdusmahdollisuuksia Helsingin edustalla

Varaa koepurjehdus

Tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua, olemme etuoikeutettuja saadessamme tammikuussa julkaistun 30.1:n Suomeen ennen kuin veneen asiakastuotanto on edes alkanut!
Antti Saarisalo
toimitusjohtaja

Tutustu kaikkiin Beneteau-malleihin

Yhteys

Ajolantie 109, 21140 Rymättylä | N:60°24.2′ E:21°48.4′ |
0207 669960 | info@ajolanranta.fi